YANGIN KAPISI Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Tercih edebileceğiniz yangın bapsı çeşitlerinden biri hiçbir kanat yangın kapılarıdır. Biraşkın alanda kullanılan bu yangın bapları, firmamız aracılığıyla istediğiniz yere getirilerek monte edilecektir. çoğunlukla daraç alanlarda kullanılan biricik kanatlı yangın kapıları, birşu denli alanda kullanılabilir. Otellerde, çeşitli kurumlarda ve apartmanlarda kullanılabilecek yangın kapıları tercihe gereğince istenilen alanlarda kullanılmaktadır.

Değişik bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangınlar sırasında meydana mevrut ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle vasıtasız temastan değil tütün solunmasından kaynaklanmaktadır.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme yekta kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları sağlamaktadır.

Ateş çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır. Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Yangın kapısı istanbul ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Harun beye ve ekibine teşekkürname ederiz elhak tatlıca işçilikleri var insanlıkları da çok yeğin ellerine sıhhat Tanrı razı olsun

Bapnın estetik yapısı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir.

Projeye en iyi Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı harbi haydi haydi oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en reva fiyat Yangın kapısı istanbul politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Standart ve sertifikasyonlara elverişli olarak üretilmiş yangın bapları ortalama 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgi birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Binalarda muayyen standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page